Aloita Rugby Nyt!

Rugby on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Monet ihmiset suomessa tuntevat rugbyn marginaalilajina, mutta saatat yllättyä siitä, että se on tosiasiassa maailman toiseksi suosituin urheilulaji jalkapallon jälkeen.

 

Rugbyn houkutus on helppo ymmärtää, mutta vaikea selittää. Peli on kovaa ja nopeatempoista, kestää 2 x 40 minuuttia ilman pitkiä taukoja ja kaikki pelaajat pelaavat sekä puolustusta että hyökkäystä. Rugbyjoukkueessa on 15 erilaista pelipaikkaa. Olit iso tai ohut, lyhyt tai pitkä, jokaiselle löytyy oma erityinen roolinsa.

 

Ennen kaikkea rugby on sosiaalinen urheilulaji, jonka parissa toimivia ihmisiä sitoo voimakas yhteisöllisyyden tunne. Osana rugbyperinteitä, kotijoukkue isännöi vierailijajoukkuetta ja pelin jälkeisissä iltamissa juhlitaan tätä toveruutta joka viikonloppu ympäri maailman.

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme, etsit sitten uutta harrastusta, mukavaa yhteisöllistä toimintaa tai vaikka uutta kaveriporukkaa!

 

Harrastajaksi

Porissa voit aloittaa harrastuksen milloin tahansa. Yksinkertaisin tapa on ilmestyä suoraan harjoituksiimme. Ne ovat kaikki avoimia uusille harrastajille ja jokainen tulija opastetaan alkeista eteenpäin. Seuramme järjestää ajoittain myös alkeiskursseja. Alkeiskurssilla opetellaan lajin perustaitoja pari viikkoa ennen varsinaisiin treeneihin siirtymistä.

 

Suosittelemme saapumaan suoraan treeneihin kun siltä tuntuu. Seuraavat harjoitukset löydät kalenteristamme ja kaikissa mahdollisissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä joukkueenjohtajiimme.

 

Joukkueenjohtaja, miehet
Lauri Mäkelä +358 503824112
 
Joukkueenjohtaja, naiset
Eeva Hietikko +358 407421208