PORI RUGBY RY

Pori Rugby on vuonna 2011 perustettu Rugbyn erikoisseura, joka toimii Porin ja lähikuntien alueella. Seurassamme on tällä hetkellä miesten ja naisten joukkueet ja suunnittelemme junioritoiminnan aloittamista.

Seuran tavoitteena ja tarkoituksena on taata nyt ja tulevaisuudessa edustamamme urheiluharrastuksen, urheilukilpatoiminnan ja junioritoiminnan olemassa olo ja kehittyminen kotikunnassamme.

Tavoitteenamme on myös kasvattaa lajin tunnettavuutta toiminta-alueellamme. Haluamme tarjota alueen nuorille mielenkiintoisen ja arvostetun harrastusvaihtoehdon, sekä luoda Porilaisille urheilun ystäville viihdyttävän pelitapahtuman.

placeholder
placeholder

Molemmat joukkueemme harjoittelevat ympäri vuoden ja kesäisin osallistumme kansallisiin rugbysarjoihin. Varsinaisen urheilutoiminnan lisäksi osallistumme aktiivisesti alueen harrastetapahtumiin, vedämme koululiikuntatunteja, järjestämme erilaisia tapahtumia ja rennompia illanviettoja.

Yksi rugbyn hienoimmista erityispiirteistä on vahva yhteisöllisyys niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Voit osallistua seuramme toimintaan monella tavalla, harrastajana, toimihenkilönä, taloudellisena tukijana, kannattajana, jne…

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan toimintaamme. Nähdään nurtsin laidalla!

Joukkueenjohtajien tervehdys

Bacon ipsum dolor amet picanha bacon shankle andouille. Pastrami ribeye porchetta sirloin biltong pork belly. Pastrami rump chislic burgdoggen venison short ribs. Flank jerky pork belly, frankfurter spare ribs landjaeger hamburger pastrami corned beef kevin ribeye.
Jono & Elisa

Officials and fouls

The seven officials on the field are each tasked with a different set of responsibilities:

  • The referee is positioned behind and to the side of the offensive backs.
  • The umpire is positioned in the defensive backfield, except in the NFL